Vuurtje stoken

Op aanvraag bij de Hutwacht kan er een kampvuur worden gemaakt in de vuurring op de Kleine Wei. Dit gebeurt in het hoogseizoen regelmatig. Vooral de kinderen vinden het fantastisch! Met regelmaat bakken ze broodjes aan eigen gevonden stokken.

Uiteraard kan bij grote droogte en wind helaas geen vuur gemaakt worden... 

WiFi

In de buurt van de Hutwacht (receptie) is gratis WiFi aanwezig. We kunnen echter geen garanties geven over de staat van de verbinding. We zitten op de Meene nog 'aan het einde van de lijn'...

Koelkast

In de veldkeuken (rechts naast de Hutwacht) staat een koelkast met een vriesgedeelte. Hierin mag iedere kampeerder een beperkte hoeveelheid eten koelen en/of invriezen. Vermeld wel even je naam en plaatsnummer?

Wandel- en fietsroutes

Bij de Hutwacht zijn wandel- en fietskaarten van de omgeving te koop. Vlakbij de Hutwacht staat een informatiehuisje met flyers en folders van bezienswaardigheden en uitjes in de omgeving. 

Je kunt de Hutwacht natuurlijk ook altijd om tips vragen.

Picknicktafels

Her en der op de camping staan houten picknicktafels, gemaakt door onze vrijwilligers. Als deze 'vrij' zijn, kun je daar gebruik van maken bij je eigen tent. Wie het eerst komt...

Kom ook!

Camping de Meene

Markslagweg  6

7481 RE Buurse (Haaksbergen)

053-569 62 20 (1 april t/m 7 oktober)

06-83 92 01 77 (Aaltjen Volbers - beheerder)

camping@demeene.nl

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Google Places - White Circle

© 2019 De Meene