top of page

De Hutwacht

hutwacht2_edited.jpg
Berichtje van een Hutwacht:

Het beheer van de camping en het bijbehorende gebouw wordt gedaan door de op dat moment aanwezige 'hutwachters'. Deze hutwachter verblijft in het huisje 'de hutwacht' dat midden op de camping staat. De hutwachter wisselt regelmatig, het gaat hier om vrijwilligers verbonden zijn aan De Meene. Zij kennen de camping en het gebouw als hun broekzak en vinden het leuk je deelgenoot te maken van deze prachtige plek. 

Als je bij ons komt kamperen mag je je eerst melden bij de hutwachters. Die helpen je verder en maken je wegwijs rond de plek en alle faciliteiten. 

 

Bij de Hutwacht kun je, naast dat je je komt inschrijven, ook eventueel het Groene Boekje en/of fiets- en wandelkaarten aanschaffen. Verder kun je hier terecht voor de sleutel van wasmachine-hok (wassen en drogen tegen betaling).

Wij doen iedere zomer een week Hutwacht als zussen en het is altijd weer leuk om mensen een fijne kampeerweek te geven. Wie kan er nou zeggen dat ie weet hoe het is om een camping te runnen, terwijl je de rest van het jaar in het onderwijs werkt?!

 

Maaike & Jette

Hutwacht zijn betekent mensen naar de zin maken. Dat geeft voldoening! 

Daarnaast ben je zelf ook een hele week aan het genieten van de prachtige natuur. Heerlijk!

Rob en Dorith

Lees hier ook reviews op andere sites:

bottom of page