De Hutwacht

Berichtje van een Hutwacht:

Wij doen iedere zomer een week Hutwacht als zussen en het is altijd weer leuk om mensen een fijne kampeerweek te geven. Wie kan er nou zeggen dat ie weet hoe het is om een camping te runnen, terwijl je de rest van het jaar in het onderwijs werkt?!

 

Maaike & Jette

Het beheer van de camping en het bijbehorende gebouw wordt gedaan door de op dat moment aanwezige 'Hutwacht'. Deze Hutwacht verblijft in het huisje dat midden op de camping staat. De Hutwacht wisselt meestal iedere zondag en het betreft hier vrijwilligers die vaak al jaren verbonden zijn aan De Meene. Zij kennen de camping en het gebouw als hun broekzak en vinden het leuk je deelgenoot te maken van deze prachtige plek. 

Als je bij ons komt kamperen kun je je eerst melden bij de Hutwacht. Hier zal iemand je dan verder helpen en wegwijs maken naar de plek en alle faciliteiten. 

 

Bij de Hutwacht kun je, naast dat je je komt inschrijven, ook eventueel het Groene Boekje en fiets- en wandelkaarten aanschaffen. Verder kun je hier terecht voor de sleutel van wasmachine-hok (wassen en drogen tegen betaling).
In de veldkeuken (rechts naast de Hutwacht) staat een koelkast met een vriesgedeelte. Hierin mag iedere kampeerder, bij gebrek aan koelkastruimte, hun gekoelde spullen in beperkte mate koelen en/of vriezen. Vermeld je even je naam en plaatsnummer?

Hutwacht zijn betekent mensen naar de zin maken. Dat geeft voldoening! 

Daarnaast ben je zelf ook een hele week aan het genieten van de prachtige natuur. Heerlijk!

Dick & Ida

Lees hier ook reviews op andere sites:

Kom ook!

Camping de Meene

Markslagweg  6

7481 RE Buurse (Haaksbergen)

053-569 62 20 (1 april t/m 7 oktober)

06-83 92 01 77 (Aaltjen Volbers - beheerder)

camping@demeene.nl

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Google Places - White Circle

© 2019 De Meene