Tips & Tops

Hoe was je verblijf bij ons? Heb je tips of tops? Laat het ons weten door hier een bericht achter te laten. We plaatsen de reviews hieronder.

Bedankt voor uw mening! We plaatsen deze z.s.m. op de site.

Bart, Vio en Merel, 1 augustus 2020

Fantastische camping! Goed onderhouden, lekker groen en rustig en toch genoeg te doen voor kinderen. Wij komen terug!

Fam. Hudepohl, 15 juli 2020

We hebben genoten van onze korte vakantie op de Meene. We hadden een prachtige ruime plaats op het tentenveld, waar voor de fietskampeerders een hele mooie slecht weer voorziening staat. Zij kunnen dus altijd droog zitten en spullen te drogen hangen. Het mooie toiletgebouw wordt perfect schoongehouden en de corona maatregelen worden goed nageleefd. De omgeving is prachtig, wandelen vanaf de camping, fietsen door het mooie Twentse land en even de grens over om lekker te eten. De kampvuurplaats is een fijne ontmoetingsplek en voor kinderen is de grote trampoline een fantastische plek. Kortom: De Meene is een pareltje!

Fam. Wilens, 12 augustus 2019

Bedankt voor de fijne tijd op camping De Meene! De rust, de mooie ruime plekken, jullie relaxtheid, de grote trampoline, de grote zandbak, het kampvuur met broodjes en marshmallows, de mooie (fiets)omgeving en het goede sanitair maakten het voor ons met twee kinderen een erg leuke week! Een aanrader!

Fam. Hendriks, 10 juni 2019

Net terug van een lekker pinksterweekend op camping de meene, wat een mooie plek en een vriendelijke sfeer. Dank hutwachten!

Mark, Claudia, Indira, Ranomi en Silvan, 24 augustus 2018

 

We hebben in augustus bijna 2 weken bij jullie op de camping gestaan en hebben genoten! De kinderen hebben heerlijk gespeeld, wij hebben inderdaad boeken gelezen, we hebben de mooie omgeving op de fiets verkend, het sanitair was super schoon en het belangrijkste, mede campinggasten en vrijwilligers, iedereen was vriendelijk. Wij komen volgend jaar als het mogelijk is zeker weer terug! Groeten uit Nieuwegein

Lex, Kim, Norah en Jack, 5 augustus 2018

Wij hebben al tientallen campings gezien, maar deze blijft echt hangen. Leuke en ongedwongen sfeer, omgeven door mooie natuur en leuke uitstapjes in de buurt met kids. Het was heel warm zomerweer, dus de badjes werden gevuld. Veel spelplezier en je merkt de liefde en aandacht die vele mensen erin stoppen. Heel bijzonder! Geweldig en schoon sanitair ook trouwens, ook voor de allerkleinsten. Bedankt!

Frans Hoving, 4 juli 2018

Er staat een prachtig vrijwilligersteam klaar om alles goed te laten verlopen. Ruime kampeerplekken, schoon sanitair. Geen gezeur met munten. Prachtige omgeving met mooie natuur, veel fietsen en wandelen. En elke avond kregen we bezoek van een Houtsnip tegen de schemering. Dat maak je als vogelaar niet vaak mee. Camping De Meene een echte aanrader voor natuurliefhebbers.

Terry en Cor Kronenberg, 21 oktober 2017

Misschien een laat berichtje, maar wij willen alsnog de vrijwilligers van de meene bedanken voor hun gastvrijheid en betrokkenheid die wij en onze kleinkinderen hebben ervaren tijdens ons kampeerweekje. Dit was voor ons ongekend. Nogmaals bedankt.