top of page

Dit beschut gelegen terrein aan de overkant van de Markslagweg is speciaal voor de gasten van Stichting Natuurkampeerterreinen, die in het bezit zijn van Het Groene Boekje. Dit boekje is ook verkrijgbaar bij de Hutwacht (onze receptie).

 

Het natuurkampeerterrein beschikt over een eigen eenvoudig toiletgebouw, bestaande uit een toilet, een douche, een wasgelegenheid en een afwasgelegenheid.

 

Er zijn 9 plekken met elektra op dit terreintje. Her en der staan houten picknicktafels waar je gebruik van kunt maken.

Camping De Meene Camping Twente Natuurkampeerterrein
Camping De Meene Camping Twente Natuurkampeerterrein

Het natuurkampeerterrein ligt het dichtstbij het Witte Veen. Een gebied van Natuurmonumenten, waar een kudde Schotse Hooglanders loopt, maar waar u ook een ree of een vos tegen kunt komen. 

Dit deel natuurkampeerterrein van De Meene is een erkend Natuurkampeerterrein. Dit betekent dat wij aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Dat dit ook zo blijft, wordt regelmatig gecontroleerd door onafhankelijke inspecteurs. Om op het natuurkampeerterrein van De Meene te kamperen, heeft u een Natuurkampeerkaart nodig. Heeft u deze kaart nog niet, dan is dat geen probleem; het Groene Boekje met de Natuurkampeerkaart (€ 15,95 ) is bij ons verkrijgbaar. Met deze kaart kunt u op alle Natuurkampeerterreinen terecht. Meer informatie over het netwerk van Natuurkampeerterreinen en Stichting De Groene Koepel (die erkenningen verstrekt en kwaliteitscontroles uitvoert) vindt u op www.natuurkampeerterreinen.nl . Hier kunt u Het Groene Boekje desgewenst ook vooraf bestellen, maar dit kan ook op het terrein. 

NKT-Logo-1.png
bottom of page