top of page

Corona maatregelen

Voor een veilig verblijf op onze camping en om de verspreiding van het COVID-19 virus te voorkomen moeten wij ons houden aan de voorschriften van de Veiligheidregio Twente en de richtlijnen van het RIVM. Hygiëne en afstand houden zijn daarin de meest bepalende factoren.

 

Wat betekent dat voor iedereen?

  • houd 1,5 meter afstand van elkaar

  • was je handen regelmatig

  • nies en hoest in je elleboog

  • schud geen handen

  • voorkom groepsvorming

  • blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)

 

Wij willen samen met je het verblijf op de Meene gezond en veilig laten verlopen. Volg daarom alsjeblieft de aanwijzingen van de Hutwacht op. En ook de geschreven aanwijzingen, bijvoorbeeld ten aanzien van het legen van het chemisch toilet, de watertappunten en het gebruik van gemeenschappelijke sanitair. 

 

Kampeerterrein

Het gezamenlijke gebruik van materiaal, zoals picknicktafels, folders en spelmateriaal wordt sterk afgeraden. Daarom vind je niet, zoals gewoonlijk, de picknickrafels op ons terrein en hebben we ook het foldermateriaal opgeborgen, net als het speelgoed in de zandbak.

Houd niet alleen op je eigen kampeerplek, maar ook op de looppaden voldoende afstand.

Beperkt dagbezoek is toegestaan, maar wel eerst melden bij de Hutwacht. Bij een eventuele Corona-calamiteit is het van belang te weten wie de camping heeft bezocht.

 

Het sanitair

Loop zoveel mogelijk in één richting en houd 1,5 afstand tot elkaar. 

Waarschuw gerust een ander als hier even niet op gelet wordt. 

De middelste douche van drie wordt gesloten, zodat er om-en-om gebruik gemaakt wordt van de douche en wasruimte.

Er is desinfectiemiddel aanwezig waarmee je de kranen en contactpunten voor en na gebruikt desinfecteert. Vergeet dit niet!

We zijn ons ervan bewust dat de douchecapaciteit hierdoor wordt beperkt en daarom het dringend verzoek om het douchen niet onnodig lang te laten duren.

Het sanitair wordt twee keer per dag ’s morgens en ’s avonds grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Zonodig wordt het tussendoor nog een keer schoongemaakt. 

Neem, als het enigszins kan, zelf handgel/zeep mee en eventueel ook eigen toiletpapier en handdoek.

 

Vragen? De Hutwacht helpt je graag verder.

quality mark special corona measures_nl.
bottom of page